Yumeiho Therapy Bij Aanslepende Klachten

Aanslepende klachten! Wie heeft het nog nooit meegemaakt? Zo’n vervelende blessure die maar niet wil over gaan, zo eentje waarvoor je naar de dokter en de kinesitherapeut bent geweest voor meerdere beurten.

Het ging wel weg, maar toch niet helemaal. En dus ga je opnieuw naar de dokter voor een zalfje , wat pillen tegen de ontsteking, een spuit Cortisone tegen de pijn of meerdere extra beuren kinesitherapie. Misschien plan je wel een operatie of ingreep om van de klachten af te komen.

In dit geval is het zeker een optie dat je, vooraleer je je heil zoekt bij invasieve methodes, eens langs komt bij de Yumeiho therapeut.

Waarom zou Yumeiho je kunnen helpen als de gewone medische molen dit onvoldoende kan?

Wel, Yumeiho gaat niet uit van de pijn, maar zoekt de oorzaak ervan. Overbelasting of ontstekingen zijn dikwijls het gevolg van een fysieke onbalans tussen de spieren en de gewrichten. Zeker in de rug, nek of in de benen en armen kan dit zeer sterke uitwerking hebben. Van aanhoudende hoofdpijn tot zeurende en wederkerige ontstekingen, en zelfs scherpe pijnen of spierkrampen.

Daarnaast gebruikt de Yumeiho therapeut enkel manuele therapie en komen er geen poedertjes, zalfjes of spuiten aan te pas. De behandeling is 100 % natuurlijk en aangepast aan jouw klachten of problemen.

De feedback van onze patiënten spreekt voor zich. Instant pijnvermindering, veel grotere mobiliteit, eindelijk verbetering, en geen onnatuurlijke producten in en op het lichaam.

Het maakt daarbij niet uit of je een olympisch sporter bent, een zwangere vrouw of een zestiger die graag gaat fietsen. Misschien heb je een kind met aanleg tot scoliose of kamp je zelf door je werkhouding aan je bureau met hoofdpijn. Al deze klachten en nog veel meer werden en worden behandeld en verminderd door Yumeiho.

Yumeiho is dus zeker het proberen waard en de drempel is laag. Tijdens je eerste behandel-uur krijg je een intakegesprek waarbij de therapeut alle betrokken informatie (eerdere klachten/operaties, x-rays en scans, opmetingen van het lichaam) samengevoegd om een behandeling op jouw maat uit te werken. Na het intakegesprek volgt een eerste behandeling.

Op deze manier kan je onmiddellijk ervaren welke effecten Yumeiho kan hebben voor jouw klachten.

Het behandelplan zelf wordt opgemaakt in samenspraak met de patiënt om een zo goed mogelijk resultaat te bekomen. Bij ernstige en reeds langdurig aanwezig zijnde klachten kan het zijn dat er meerdere behandelingen noodzakelijk zijn om tot het beste resultaat te komen.

Yumeiho is dus zeker een alternatief om uit te proberen vooraleer je in de lange medische mallemolen stapt. Als je niet zeker bent of Yumeiho wel kan helpen bij jouw probleem? Dan kan je onze therapeut steeds een belletje geven, hij licht dan toe wat Yumeiho voor jou kan betekenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *